31/8/07

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!!!!!!

Περί γιουχαίσματος και άλλων δαιμονίων:

1) Μούγκα ζητάει η ΝΔ. Μούγκα ζητούσε το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν κυβέρνηση. Μούγκα ζητάει τώρα και ο λαός. Απάιτηση των από πάνω και των από κάτω: Μούγκα! Μούγκα παντού. Να μην ενοχλούμε....Δηλαδή μας φιμώνουν που μας φιμώνουν οι κυρίαρχοι, τώρα να φιμωνόμαστε μεταξύ μας.

2) Υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν στο δρόμο 10 χρόνια, 20 χρόνια, 30 χρόνια, 40 χρόνια. Έχουν πορευθεί σε αναρίθμητες πορείες, σε μικρές, σε μεγάλες, σε λαοθάλασσες και σε πορείες των 100 νοματαίων, που τους κοιτάνε ειρωνικά οι περαστικοί. Έχουν φωνάξει, έχουν γδάρει τα λαρύγγια τους, έχουν ματώσει από τα γκλομπς των Ματατζήδων, έχουν φάει άπειρα δακρυγόνα, έχουν πέσει, έχουν ξανασηκωθεί, έχουν κλάψει, έχουν απογοητευτεί, κάπου τα παρατάνε και κάποτε ξαναρχίζουν, έχουν κυνηγηθεί από την αστυνομία, έχουν χλευαστεί, έχουν στηρίξει μεγάλες απεργίες, έχουν κάνει λάθη, πολλά ΛΑΘΗ, έχουν πράγματα αγνά αλλά και πράγματα σκατένια στο κεφάλι τους αλλά πάντως ήταν ΕΚΕΙ! Ήταν πάντα ΕΚΕΙ. Ήταν εκεί όταν κάποιοι άλλοι ήταν στο κομπιουτεράκι τους, στο ιντερνετάκι τους (και μόνον εκεί), στην ασφάλεια του μπλογκ τους, της ρουτίνας τους , της δουλίτσας τους, της καφετεριούλας τους, της σχεσούλας τους κλπ κλπ. Και επειδή οι τελευταίοι εδέησαν μια φορά να κατέβουν στο δρόμο, έχουν την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να βγάλουν το σκασμό οι άλλοι που φωνάζουν μια ζωή, μια ζωή ρε πόυστη, όχι για την πάρτη τους αλλά για να ξυπνήσει η ρημάδα η κοινωνία. Απαιτούν να βγάλει το σκασμό εκείνος που ήταν στη Σταδίου το 65, εκείνος που ήταν στη Στουρνάρη το 73, εκείνος που ήταν στα λουλουδάδικα το 80, εκείνος που ήταν στην Πατησίων το 91, εκείνος που ήταν στον Αι- Λευτέρη το 98, εκείνος που φώναζε με πίστη σαν αγύριστο κεφάλι ακόμα κι όταν οι πολλοί δεν ήταν ΕΚΕΙ, δεν ήταν στο δρόμο.

ΟΧΙ μαυροντυμένοι κυρίες και κύριοι της μιας φοράς, του εκβιαστικού σκασμού, της 'εκκωφαντικής' σιωπής. Δε θα σας κάνουμε τη χάρη. Για μια αιωνιότητα θα βγαίνουμε στους δρόμους, για μια αιωνιότητα θα ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ , θα διαδηλώνουμε ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!

ΥΓ: Μπράβο στους Ναρίτες, στους Ενάντιους και στους α/α που ανέλαβαν- κόντρα στην μικροαστική επιταγή του ΣΚΑΣΜΟΥ- να σπάσουν τη σιωπή.




*Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το athens.indymedia και γράφτηκε απο τον Γκάραμοντ

Δεν υπάρχουν σχόλια: