4/1/08

Ευκαιρία οι γιορτές για καταλύσεις ασύλων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μεσα στις γιορτές που οι σχολές είναι κλειστές διάλεξαν οι "εγκέφαλοι" των κρατιστών με τους συμπλεομένους τους να κάνουν ακόμα ένα βήμα για τις καταλύσεις των ασύλων, τόσο στην Θεσσαλονίκη αλλά τόσο και στην Αθήνα.
Στην Θεσσαλονίκη με έκπληξη διερχόμενοι φοιτητές (και όχι μόνο) ένοιωσαν αηδία μπροστά στα καγκελόφραχτα εκτρώματα που προορίζονται για την δημιουργία του σταθμού μετρό μέσα στους χώρους του Αριστοτελείου,κάτι που θα φέρει μόνο προβλήματα στην πανεπιστημιακή κοινότητα, φέρνοντας μέσα στο ίδρυμα εκτός απο την αστυνόμευση, εμπορευματοποιήσεις, μειώσεις ελεύθερων χώρων (ήδη αυτοδιαχειριζόμενοι παγκοι που άνηκαν σε στέκια καταστράφηκαν απο τα σιδερόφραχτα εκτρώματα).
Στην Αθήνα διμοιρίες των ΜΑΤ περικυκλώνουν για 2 μέρες το Πολυτεχνείο απαγορεύοντας με αυτόν τον τρόπο πάρτυ αλληλεγγύης (οικονομικής ενίσχυσης) σε διωκόμενους συντρόφους, μαζί με την αρεστή συνεργασία του Πρύτανη Μουτζούρη.
Ειτε με επιθέσεις και απομάκρυνση των κατασταλτικών δυνάμεων απο το άσυλο, είτε με σαμποτάζ των εργασιών στο Αριστοτέλειο και όπου αλλού χρειαστεί, οι κρατιστές θα εμποδιστούν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα....
Ισως τα όνειρα αποδειχθούν εφιάλτες

Δεν υπάρχουν σχόλια: