20/9/07

H KΕΡΑΙΑ ΤΗΣ WIND ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ- ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

γαπητοί γείτονεs,

Tην περασμένη Τετάρτη η λαική συνέλευση των κατοίκων των Εξαρχείων αποφάσισε για μια νέα λαική συνέλευση την Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη 2007, στη γωνία Καλλιδρομίου και Πλαπούτα. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά την πορεία μαs προs το αστυνομικό τμήμα και ωs ένδειξη καλήs θέλησηs προs την Wind για να προσκομίσει άδεια πολεοδομίαs για τιs εργασίεs εγκατάστασηs που διεξάγει στο παράνομο κτίριο τηs γωνίαs Καλλιδρομίου και Πλαπούτα.

Μέχρι στιγμήs δεν έχει επιδειχθεί καμιά άδεια εκ μέρουs τηs εταιρείαs. Η αστυνομία, όμωs, αντί να πατάξει την παρανομία και να οδηγήσει στο αυτόφωρο τουs παρανόμωs εργαζομένουs μέσα στο κτίριο, δρα ωs ιδιωτικόs στρατόs τηs Wind προκαλώνταs, εκφοβίζωνταs και προπηλακίζωνταs τουs κατοίκουs τηs περιοχήs.

Όλοι γνωρίζουμε τιs επιβλαβείs συνέπειεs τηs ακτινοβολίαs από τιs κεραίεs. Δυστυχώs, τα συμπτώματα δεν είναι αμέσωs διακριτά. Δεν χρειάζεται να αφήσουμε να έχουμε θανατηφόρα κρούσματα και στην δικιά μαs γειτονιά, όπωs και αλλού (βλ. περιοχή Φιξ, Νέοs Κόσμοs). H παρουσία των κατοίκων που ενδιαφέρονται για την υγεία τουs και για το μέλλον των παιδιών τουs είναι απαραίτητη. Μόνο με τη μαζική συμμετοχή θα πάρουμε σωστέs αποφάσειs και θα έχουμε άμεσα αποτελέσματα. Μην δεχθείτε τον εκφοβισμό που θέλει να περάσει η διοίκηση τηs Wind με τα φασιστικά ΜΑΤ.

Ωs πότε οι εταιρίεs, με τη βοήθεια του κατασταλτικού μηχανισμού του κράτουs θα κερδοσκοπούν σε βάροs τηs υγείαs και τηs ζωήs των πολιτών;

TETAΡTH 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2007
19.30 ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΠΟΥΤΑ ΓΩΝΙΑ

Σηκωθείτε από τιs πολυθρόνεs σαs και τιs τηλεοράσειs σαs.
Kινδυνεύει άμεσα η υγεία σαs.

Kαρκίνοs και κεραία πηγαίνουνε παρέα

Επιτροπή Πρωτοβουλίαs Kατοίκων Εξαρχείων

Δεν υπάρχουν σχόλια: