23/6/08

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση σε μέλος της ομάδας "Χ "στην Αχαία

Χτες τα μεσάνυχτα και μετά απο ώριμη σκέψη και αφού ήμασταν γνώστες της δράσης του Γ. Αβραμόπουλου ως ταγματασφαλίτη την περίοδο της Κατοχής, και την ενεργής συμμετοχής του σε μάχες που διεξήχθησαν εκείνη - και όχι μόνο - χρονική περίοδο ανέμεσα στους ταγματασφαλίτες και αντάρτες στα χωριά γύρω απο τα Λακώμματα, Καλέντζι και Καστέλι Αχαίας, αποφασίσαμε να χτυπήσουμε θέλωντας να μην φύγει σε μερικά χρόνια απο την ζωή ατιμώρητος.
Το χρονικό σημείο της επίθεσης δεν αποφασίστηκε τυχαία.
Η χτεσινή μέρα, μια μέρα μετά την σύναξη των "Χ"των σε Αθηναικό μαγαζί, ο Γ. Αβραμόπουλος μαζί με τον γίο του Α. Αβραμόπουλο, ο οποίος κινείται και δρά προπαγανδίζοντας τις ακροδεξιές θέσεις του Λ.Α.Ο.Σ σε χωριά της Ορεινης Αχαίας, μας έδωσαν την τέλεια αφορμή για να επιτεθούμε στην οικία τους και στο αυτοκίνητο του Α. Αβραμόπουλου το οποίο ήταν σταθμευμένο απ ΄έξω και σπάστηκε ολοσχερώς, ενώ η οικία δέχτηκε επίθεση με αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς απο ομάδα συντρόφων που συμμετείχαν στην επίθεση.

Η επίθεση έγινε ως ελάχιστος φόρος τιμής στα θύματα της μαύρης εκείνης εποχής όπου ο Αβραμόπουλος δρούσε και έσπερνε τον τρόμο στα Αχαικά χωριά.

Φεύγοντας απο την οικία του Αβραμόπουλου ακούστηκε φωνή ή οποία μας προειδοποιούσε για την μή ενημέρωση της αστυνομίας και την εκδίκηση μέσω της αυτοδικίας. Περιμένουμε λοιπόν την απάντηση τους. Μόνο που την δεύτερη φορά δεν θα τους απομείνει τίποτα!

Κανείς μας δεν ξεχνάει - Κανείς μας δεν συγχωρεί.
Όσοι συστρατεύθηκαν και συστρατεύονται ακόμα με ακροδεξιές ομάδες θα μας βρούν απέναντι τους.

Αντιφασιστικοί Πυρήνες Δράσης Πελοποννήσου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

auto pote egine?? oute sto indymedia eida anakoinwsi oute kapou allou..einai pio palio??
GOODNIGHT WHITE PRIDE

maggie είπε...

δημοσιευτηκε προκηρυξη σε 3 Blog που εφτασε με μειλ και στο indymedia